Ideeën tegen eenzaamheid zijn nodig; ook die van jou!

Welke ideeën en ervaringen heb jij om eenzaamheid in de zorg tegen te gaan? Dit is je kans om je inzichten met ons te delen. Zodat we in 2016 zoveel mogelijk cliënten en bewoners kunnen ondersteunen. Alle suggesties zijn welkom – laat ze hier direct en makkelijk bij ons achter.

 

Groot probleem

Veel cliënten en bewoners in de geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptensector en ouderenzorg hebben te maken met eenzaamheid. Het is vaak niet eenvoudig om hier wat aan te doen, ook al staan op Zorg tegen eenzaamheid al veel voorbeelden en praktische handvatten voor jou als begeleider, verzorgende, verpleegkundige, activiteitenbegeleider of andere professional. Daarom zoeken we nu alle ideeën en ervaringen die er zijn bij professionals in de zorg die kunnen helpen om eenzaamheid bij cliënten en bewoners te voorkomen of te verminderen. We zoeken dus ook die van jou!

 

Jouw ervaringen en ideeën

Geef hieronder in een paar stappen jouw ideeën en ervaringen aan ons door. Afhankelijk van jouw inzending en die van anderen zullen we contact met je leggen, een (samenvatting van) de inzendingen publiceren of je informatie als inspiratie voor andere berichten op Zorg tegen eenzaamheid gebruiken. Bij voorbaat dank!